Bodrum'da Otomobilin Çarptığı Yaya Yaşamını Yitirdi

Bodrum'da Otomobilin Çarptığı Yaya Yaşamını Yitirdi
Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı 61 yaşındaki Celalettin Bağlar yaşamını kaybetti.

Alınan bilgiye göre 112'ye yapılan ihbarda, Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında yürüyen bir yayaya otomobil çarptığı ihbarı yapıldı.

Kisa sürede bölgeye ulaşan sağlık ve polis ekipleri ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıkları yayayı hastaneye sevk ettiler.

Kazada ağır yaralanan ve 61 yaşında olduğu öğrenilen Celalettin Bağlar, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kazaya karıştığı belirlenen ve kaza yerinden kaçtığı iddia edilen otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki M.C.A. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.