Bodrum'da Yürek Yakan Ölüm: Ekmek Almaya Çıktı, Kapısında Can Verdi, Köpeği Başından Ayrılmadı
14
Olay, Bodrum'un Yokuşbaşı Mahallesi Emin Anter Bulvarı üzerinde bulunan Mavi Hisar Sitesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 1981 doğumlu Vahap Ç. misafir olarak kaldığı arkadaşının evinden ekmek almak için markete çıktı. Alışverişini tamamlayarak eve dönen vatandaş henüz bilinmeyen bir nedenle evinin önünde yere yığıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar, bir süre sonra hareketsiz halde görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
24
Sağlık ekipleri ölümünü belirledi
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Vahap Ç'nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Köpeğinin bekleyişi yürekleri sızlattı
Olayın en dokunaklı anı ise vatandaşın sahiplendiği köpeğinin davranışı oldu. Sadık dostu, sahibinin cansız bedeninin başından uzun süre ayrılmadı. Sessizce bekleyen köpek, olay yerine gelen ekiplerin ve çevredeki vatandaşların duygusal anlar yaşamasına neden oldu.
34
Adli Tıp'a gönderildi
Olay yerine Olay Yeri İnceleme ekipleri, Cumhuriyet savcısı ve Adli Tıp ekipleri de sevk edildi. Savcının yaptığı incelemelerin ardından Vahap Ç'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
44
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, Bodrum'da yaşanan bu acı olay geride hüzünlü bir veda ve sadakatin en etkileyici örneklerinden birini bıraktı. Sahibinin son anlarında bile yanından ayrılmayan köpeğin bekleyişi, olaya tanıklık edenlerin hafızasına kazındı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.