JANDARMA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

JANDARMA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan E.Ö isimli şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili E.Ö. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Bodrum’un Torba Mahallesi’nde ikamet eden E.Ö. isimli şahsın ikametinde İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince arama yapıldı.

Yapılan aramada, bir miktar kenevir bitkisi, bir miktar kubar esrar, bir miktar kenevir tohumu, 7 adet antika dolma av tüfeği, 3 adet 12 calibre ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 16 calibre ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 30 calibre M1 calibre piyade tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 102 şişe çeşitli marka ve ağırlıkta bandrollü ve bandrolsüz alkollü içecek ele geçirildi.

Olayla ilgili E.Ö. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.