Kırmızı Bültenle Aranıyordu: Bodrum’da MİT, Emniyet ve Jandarmadan Ortak Operasyon'da Rolex Saat Detayı Dikkat Çekti

Kırmızı Bültenle Aranıyordu: Bodrum’da MİT, Emniyet ve Jandarmadan Ortak Operasyon'da Rolex Saat Detayı Dikkat Çekti
Uluslararası seviyede kırmızı bültenle aranan Alman uyruklu bir şahıs, Bodrum’da düzenlenen ortak operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından "uyuşturucu" suçundan uluslararası seviyede kırmızı bültenle arandığı tespit edilen Alman vatandaşı S.D.’nin Türkiye’de bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Emniyet ve Jandarma birimleri tarafından ortak çalışma başlatıldı. Yapılan titiz takip ve koordineli çalışmalar sonucunda S.D.’nin Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde bulunduğu belirlendi.

Düzenlenen operasyonla yakalanan şahıs gözaltına alınırken, hakkında adli ve idari işlemlere başlandığı öğrenildi. Şahsın Almanya'ya geri iade sürecinin başlatılacağı öğrenildi.

Uluslararası seviyede kırmızı bültenle aranan zanlının yakalanması, güvenlik birimleri arasındaki koordinasyonun önemini bir kez daha ortaya koyarken, operasyonun başarıyla sonuçlandığı bildirildi.

Yalanan şüpheli ile birlikte 6 adet iphone marka cep telefonu, bir adet Apple marka iPad, yükle miktarda döviz, 3 adet Rolex marka saat ele geçirildiği öğrenildi

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.