Muğla Bisiklet Camiasının Sevilen İsmi Hayatını Kaybetti
Yayınlanma:
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kadın hakları ve eşitlik mücadelesine verdiği destekle tanınan Ayhan Akın, hayatını kaybetti. Bisiklet camiasında da sevilen isimlerden olan Akın’ın vefatı, Bodrum başta olmak üzere farklı kentlerdeki dostları arasında üzüntü yarattı.
Akın’ın bisiklet yolculuğu 2015 yılında Gökova Bisiklet Festivali ile başladı. Yıllar boyunca çeşitli bisiklet etkinlikleri ve festivallere katılan Akın, renkli kişiliği ve neşesiyle kendisini tanıyanların hafızasında yer edindi.
Kadın hakları ve eşitlik çalışmalarına destek veren Akın için Bodrum Kadın Platformu da taziye mesajı yayımladı. Mesajda, platformun etkinliklerinde birlikte yer aldıkları Akın’ın dostluğu, sevgisi ve dayanışmasıyla hatırlanacağı ifade edildi.
Ayhan Akın’ın cenazesi, 3 Eylül Perşembe günü ikindi namazının ardından Gölköy Mezarlığı’nda kılındı. Akın, cenaze namazının ardından ailesi, dostları ve sevenlerinin katıldığı törenle toprağa verildi.
Bu haber toplam 302 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.