Muğla Bodrum’da Cadde ve Sokaklarda Üstyapı Çalışmaları Hızlandı

Muğla Bodrum’da Cadde ve Sokaklarda Üstyapı Çalışmaları Hızlandı
Muğla Bodrum Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarına başladı. Başkan Mandalinci, projelerin bütüncül bir anlayışla yürütüldüğünü belirtti.

isimsiz

Bodrum’da altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda, Bodrum Belediyesi ekipleri üstyapı çalışmalarına başladı.

Farklı mahallelerde altyapının tamamlanmasının ardından, belediye ekipleri üstyapı faaliyetlerini hızlandırdı. Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha incelemelerinde yaptığı açıklamada, “Günü kurtarmak yerine geleceğe yönelik planlamalarla çalışıyoruz. Üstyapı projelerini Bodrum’a yakışır, bütüncül bir anlayışla hayata geçiriyoruz” dedi.

Bergamut Caddesi’nde çalışmalar başladı
Ana isale hattında patlamaların yaşandığı Bitez Bergamut Caddesi’nde, MUSKİ ekiplerinin su hattını yenilemesinin ardından diğer kurumların çalışmaları tamamlandı. Altyapı sonrası Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddede bütüncül bir görünüm sağlamak amacıyla üstyapı çalışmalarına başladı. Bergamut Caddesi’nin Zakkum Caddesi kesişiminden Pınarlı Caddesi kesişimine kadar yol söküm işlemleri başlatılırken, ardından sıcak asfalt serimi ve kaldırım düzenlemeleri yapılacak.

Gökpınar-Yeniköy yolu artık daha güvenli
Başkan Tamer Mandalinci’nin saha ziyaretinde incelediği Gökpınar-Yeniköy hattındaki menfez ve köprü çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalarla yağışlı havalarda oluşan risklerin ortadan kaldırıldığı ifade edildi.

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan yoğun yağışlar sonrası bazı bölgelerde taşkınlar meydana geldi. Bitez Mahallesi’ndeki Mersinli ve Şah Caddeleri, Akyarlar Mahallesi 4349. Sokak, Yalıkavak Mahallesi 6065. ve 6078. sokaklarındaki yağmur suyu hatları ile mazgallarda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Ayrıca Kızılağaç Mahallesi’nde taşkın sonrası Palalılar Sokak’ta beton yol çalışması gerçekleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Koyunbaba Mahallesi Çukurbük mevkisinde drenaj çalışmaları yürüttü. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde üstyapı faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi. Çiftlik Mahallesi Generler Caddesi ve Kocaköseler Sokak’ta asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Kent genelinde finişerle asfalt serimi ve yol düzenleme çalışmaları planlı şekilde sürüyor.

isimsiz

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.