Muğla’da Çalınan Motosiklet Metruk Binadan Çıktı: İçerisi Şoke Etti
Olay, Bitez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosiklet hırsızlığı ihbarı üzerine Bodrum Asayiş ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Ekiplerin yaptığı araştırma sonucunda, çalındığı bildirilen motosikletin İş Bankalılar Sitesi yakınlarında bulunan metruk bir binada olduğu belirlendi.
Belirlenen adrese düzenlenen çalışmada çalıntı motosiklet ele geçirilirken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen A.Ü. isimli şüpheli de yakalandı.

Metruk bina yaşam alanına dönüştürülmüş
Ekiplerin binada yaptığı incelemede dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Metruk binanın ve bahçesinin yalnızca motosikletin saklandığı bir yer olmadığı, çeşitli eşyalarla adeta yaşam alanına dönüştürüldüğü tespit edildi.
Binanın bahçesinde havuz ve hamak bulunduğu görülürken, yapının içerisinde ise güneş enerjisinden elektrik sağlayan sistem, televizyon ve çeşitli eşyaların bulunduğu belirlendi.
Motosikletin kontağına müdahale edilmiş
Ele geçirilen motosiklet üzerinde yapılan incelemede, aracın kontak kısmına müdahale edilerek çalıştırıldığı tespit edildi.
Gözaltına alınan A.Ü., işlemleri ve ifadesinin alınması amacıyla Bodrum Polis Amirliği’ne götürüldü.
Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.