Muğla’da Eski Dolmuşçu Halil Filis Hayatını Kaybetti

Muğla’da Eski Dolmuşçu Halil Filis Hayatını Kaybetti
Muğla’nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi’nden eski dolmuşçulardan Halil Filis, 72 yaşında yaşamını yitirdi. Filis, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından dualar eşliğinde Bitez Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Bitez’in eski dolmuşçularından olan Halil Filis’in vefat haberi, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Uzun yıllar boyunca dolmuşçuluk yapan Filis, Bitez Mahallesi’nde tanınan isimlerden biri olarak biliniyordu.

Halil Filis için bugün cenaze töreni düzenlendi. Dualar eşliğinde Bitez Mezarlığı’na götürülen Filis’in cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Filis’in son yolculuğunda ailesi, yakınları ve sevenleri de yanında yer aldı. 72 yaşında hayatını kaybeden Halil Filis, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.