Muğla'da Gece Yarısı Kaza, Otomobil Duvara Çarparak Durabildi, 5 Kişi Mucize Eseri Kurtuldu
12
Kaza, Bodrum’un Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Turgutreis istikametinden Bodrum yönüne seyir halinde olan 48 UE 9XX plakalı otomobil, orta refüjde bulunan çim sulama hattından yola akan su nedeniyle kayganlaştığı belirtilen zeminde kontrolden çıktı.
Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü U.E., savrulan otomobiliyle yol kenarında bulunan bir işletmenin bahçe duvarına çarptı. Şiddetli çarpmanın ardından otomobil ancak duvara çarparak durabildi.
22
5 kişi kazayı yara almadan atlattı
Kazanın en sevindirici tarafı ise otomobilde bulunan 5 kişinin kazayı herhangi bir yaralanma olmadan atlatması oldu. Kazanın boyutu, otomobilin duvara çarpmasıyla birlikte büyük bir tehlikenin yaşandığını ortaya koydu.
İhbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde otomobilin sürücüsü U.E.’nin alkollü olduğu tespit edildi.
Sürücü U.E., işlemleri ve ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, ehliyetine el konuldu.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.