Muğla’da İlginç Olay, Masadakileri Alıp Kayıplara Karıştı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde ilginç bir hırsızlık iddiası yaşandı. Umurca Mahallesi Yıllıkçı Sokak’ta bulunan bir işletmenin önündeki masaya gelen bir kişinin, masada bulunan tütün mamulü ve çakmağı alarak bölgeden uzaklaştığı öne sürüldü.
İddiaya göre olay, gündüz saatlerinde işletmenin önünde meydana geldi. Masanın bulunduğu alana gelen şüpheli, çevreyi kontrol ettikten sonra masadaki tütün mamulü ve çakmağı aldı.
Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Olay anları işletmenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin işletmenin önündeki masaya yaklaştığı, masada bulunan tütün mamulü ve çakmağı aldığı ve ardından bölgeden uzaklaştığı görülüyor.
Olayın gündüz saatlerinde gerçekleşmesi ise dikkat çekti. İşletme sahibi, benzer olayların yaşanmaması için vatandaşların masa ve iş yeri önlerinde bulunan kişisel eşyalarına daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.
Olayla ilgili resmi makamlara başvuru yapılıp yapılmadığı konusunda ise henüz bilgi edinilemedi.
Güvenlik kamerası görüntülerinin, olayın aydınlatılması açısından önem taşıdığı belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.