Muğla’da İş Yerinde Yangın Paniği: Alevler Üst Katı Sardı
Yayınlanma:
Muğla’nın Bodrum ilçesi Çarşı Mahallesi’nde çıkan iş yeri yangını korku dolu anlara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Muğla’nın Bodrum ilçesi Çarşı Mahallesi Cavit Şakir Caddesi No:5 adresinde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, zemin artı 1 katlı binanın üst kat bölümünün yoğun duman ve alevler içerisinde olduğunu tespit etti.

İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilen yangında söndürme ve ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Yangın sırasında iş yerinde bulunan eşyaların zarar gördüğü öğrenilirken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmaması teselli oldu.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Bu haber toplam 64 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.