Muğla’da Sigorta Sektörünün Acı Kaybı: Serhat Sultanoğlu Hayatını Kaybetti
Yayınlanma:
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi sakinlerinden, İstanbul ve Bodrum’da yaklaşık 25 yıldır sigorta acentalığı yapan Serhat Sultanoğlu yaşamını yitirdi. Sultanoğlu, 5 Ağustos Çarşamba günü Bitez’de son yolculuğuna uğurlanacak.
İstanbul ve Bodrum’da yaklaşık 25 yıldır sigorta acentalığı yapan Serhat Sultanoğlu için cenaze töreni 5 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek. Sultanoğlu’nun cenazesi, ikindi namazının ardından Leman Mehmet Güneri Camii’nden kaldırılarak Bitez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Sultanoğlu’nun ailesi, cenazeye çiçek ve çelenk gönderilmesi yerine, merhumun adına Türk Eğitim Vakfı (TEV)’ne bağış yapılmasını rica etti.
Serhat Sultanoğlu’nun vefatı, Bodrum’da uzun yıllardır tanıyanlar ve iş dünyasında birlikte çalıştığı isimler arasında derin üzüntüye neden oldu.
Bu haber toplam 150 defa okunmuştur
Resmi İlanlar
Bodrum Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.