Muğla'da Trafik Kazası: Otomobil Trafik Lambasına Çarptı, Devrilen Direk Başka Araca Zarar Verdi

Muğla'da Trafik Kazası: Otomobil Trafik Lambasına Çarptı, Devrilen Direk Başka Araca Zarar Verdi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil trafik lambasına çarptı. Kazada bir kişi yaralanırken, çarpmanın etkisiyle devrilen trafik lambası kırmızı ışıkta bekleyen başka bir araca da zarar verdi.

Kaza, Bodrum ilçesi Türkkuyusu Mahallesi Hasan Reşat Öncü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bodrum Merkez istikametine seyir halinde bulunan 06 KA 2XXX plakalı otomobilin sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yol kenarında bulunan sinyalizasyon direğine çarparak durabildi.

whatsapp-image-2026-06-07-at-09-58-38-2

Çarpmanın şiddetiyle yerinden kopan trafik lambası direği, o sırada ışıklarda bekleyen 34 MSF 7XXX plakalı otomobilin üzerine devrildi. Kazaya karışmayan araçta da maddi hasar meydana gelirken, olay çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü için çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan motosikletli sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, daha sonra ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

whatsapp-image-2026-06-07-at-09-58-38

Polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alırken, devrilen trafik lambası ve hasar gören araçlar nedeniyle trafikte kısa süreli aksama yaşandı. Ekiplerin çalışmasının ardından yol kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı.

whatsapp-image-2026-06-07-at-09-58-39

Kazanın ardından hem trafik lambasında hem de ışıklarda bekleyen araçta maddi hasar oluşurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

whatsapp-image-2026-06-07-at-09-58-38-1

Bu haber toplam 178 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.