Muğla’da Yağış Kazaya Neden Oldu: Ambulans Tesadüfen Olay Yerindeydi
Edinilen bilgiye göre, Bodrum Ortakent’ten Bodrum istikametine seyreden 48 BV 4XX plakalı motosiklet, Bitez Kavşağı’na yaklaştığı sırada aniden yağışın etkisiyle kayganlaşan zeminde kontrolünü kaybetti. Yolun ıslak olması nedeniyle savrulan motosiklet devrildi ve sürücü metrelerce sürüklendi.
Kaza sonrası güzergâhtan tesadüfen geçen özel bir hastaneye ait hasta nakil ambulansı, durumu fark ederek hemen olay yerine yanaştı. Ambulans ekibi, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak sağlık durumunu stabilize etti.
İhbar üzerine bölgeye trafik ekipleri de sevk edildi. Güvenlik güçleri olay yerinde trafik akışını kontrollü şekilde sağlarken, kazayla ilgili tutanak tutuldu. Yaralı sürücü daha sonra 112'ye ait başka bir ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Hastanede tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri kazanın oluşuyla ilgili inceleme başlattı. Yağışla birlikte kayganlaşan bölgede daha önce de benzer kazaların yaşandığı iddia edilirken, vatandaşlar sürücülerin özellikle yağışlı havalarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.