BODRUM TRAFİĞİNİ KARIŞTIRDI

BODRUM TRAFİĞİNİ KARIŞTIRDI
Muğla’nın Bodrum ilçesinde çevre yoluna çıkan inekler faciaya neden oluyordu.Gece saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne çıkan ineklere çarpmamak...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çevre yoluna çıkan inekler faciaya neden oluyordu.

Gece saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne çıkan ineklere çarpmamak isteyen bir aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle zincirleme kaza meydana gelirken, kazaya karışan sürücüler ve araçların içinde yolcu olarak bulunan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, 48 T 6865 plakalı taksinin sürücüsü Hakan Mazı, aniden önüne çıkan ineğe çarpmamak için ani fren ile birlikte direksiyon hakimiyetini kaybedince arkasından gelen 10 araç birbirine çarptı. Kaza sonrası bazı araçlar kullanılamaz hale geldi. Araçlarda yolcu olarak bulunan bazı vatandaşlar panik yaşayarak duruma tepki gösterirken, taksi sürücüsü Mazı, "Yola aniden inekler çıktı. Seyir halindeydik. Ben ani fren yaparak kurtardım ama arkamdaki sürücüler kurtaramadı" dedi.

İneklerin anayola çıkarak otlamasına tepki gösteren vatandaşlar ise inek sahibinin bulunup ceza kesilmesini istediler. Kaza sonrası Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde uzun araç kuyruğu oluşurken, belediye ekipleri yolda temizlik çalışması yaptı.

Trafik ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yolu tamamen trafiğe açarken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.