Bodrum'da bayram temizliği

Bodrum'da bayram temizliği
Bodrum Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda yoğun turist akınına uğrayan ilçede artan atık miktarına karşı hızlı bir şekilde çözüm üretti. Temizlik ekipleri, bayram süresince 24 saat boyunca çalışarak 36 bin ton evsel atık topladı. Bu rakam, bayram öncesi 10 günde toplanan atık miktarının iki katı.

350'den fazla personel ve 131 araç ile hizmet veren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca bahçe atığı ve evsel atık toplama, mıntıka çalışması, süpürme ve yıkama işlemlerini kesintisiz sürdürdü.

aw183067-06.jpg

Başkan Mandalinci: "Çevre Temizliği Önemli"

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı'nın Bodrum'da yoğun bir turizm hareketliliğine yol açtığını ve bu durumdan hem esnafların hem de belediyenin memnuniyet duyduğunu ifade etti. Mandalinci, çevre temizliğinin önemini vurgulayarak şunları söyledi:

"Ramazan Bayramı tatilinin dokuz günlük süreyi kapsamasından ve kentimizin yoğun talep görmesinden mutluluk duyuyoruz. Bayram süresince kent hareketliliğimiz artarken esnafımızın da yüzü güldü. Temizlik, bakım, onarım, güvenlik çalışmalarında yer alan belediye çalışanlarımız da gece gündüz demeden halkımıza hizmetlerini sürdürdü. Vatandaşların sağlığını doğrudan etkileyen temizlik çalışmalarında ise kentimizde 363 personelle 7/24 esasıyla hizmet veriyoruz. Bayram süresince emeklerini esirgemeyen tüm saha personelimize teşekkür ediyorum. Saha personelimizin sayısını artırmayı ve temizlik hizmetini daha da kaliteli sunmayı hedefliyoruz. Kentteki yaşam kalitesini artırmak, düzenli ve temiz bir çevre için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

aw183067-02.jpg

Bodrum Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda artan atık miktarına karşı hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek kentin temizliğini korumayı başardı. Belediye yetkilileri, temizlik hizmetlerinin kalitesini artırmak ve çevreye duyarlılığı geliştirmek için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

aw183067-05.jpg

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.