Bodrum’da çalınan araç Yatağan’da yakalandı

Bodrum’da çalınan araç Yatağan’da yakalandı
Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına çalıntı müracaatının da yapıldığı bir teknenin Yatağan ilçesinde...

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına çalıntı müracaatının da yapıldığı bir teknenin Yatağan ilçesinde bulunabileceği bilgisini almaları üzerine süratle çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalar neticesinde ilçe merkezinde çalıntı tekne ile beraber 2 şüpheli yakalandı.

Haber Merkezi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler, Bodrum’da çalınan tekneyle beraber 2 şüpheliyi yakaladılar.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına çalıntı müracaatının da yapıldığı bir teknenin Yatağan İlçesinde bulunabileceği bilgisini almaları üzerine süratle çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalar neticesinde ilçe merkezinde çalıntı tekne ile beraber 2 şüpheli yakaladı.

Şüphelilerle ilgili olarak adli tahkikatın devam ettiği, kimlik tespiti yapılan firari bir şüphelinin ise yakalanması için geniş çaplı çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde de Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince İlçe merkezinde park halinde iken çalınan bir otomobilin kısa süre içerisinde Marmaris İlçesinde olduğu tespit edilerek, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle ortaklaşa yapılan çalışma neticesinde şüpheli şahıs ile beraber ele geçirilmişti.

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.