Bodrum'da çocuk yazar Kenan Demir'in öykü kitabı basıldı

Bodrum'da çocuk yazar Kenan Demir'in öykü kitabı basıldı
Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, çocuk yazar Kenan Demir'in "Keno Prens ve Maceraları" adlı öykü kitabı basıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, birçok resim yarışmasında birincilikler elde eden ve kendi hayal dünyasını yazıya döken ilkokul öğrencisi Demir'in hikayeleri kitaplaştırıldı.

Baskısı tamamlanan "Keno Prens ve Maceraları" adlı öykü kitabını 10 yaşındaki Demir, kendisinin de öğrencisi olduğu Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu'nda dağıttı.

Toplam 684 adet kitabın öğrencilere dağıtımının gerçekleştiği etkinliğe, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı temsilen Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlknur Aydın, Okul Müdürü Köksal Başara, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü saha çözüm personeli ve yazarın annesi Nedret Demir ile kardeşi Ali Kaan Demir katıldı.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Kenan Demir'in başarısını övgüyle dile getirirken Bodrum Belediyesi olarak eğitime verilen desteğin ve genç yeteneklere sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

Kaynak:ANADOLU AJANSI

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.