Bodrum’u dilenciler bastı

Bodrum’u dilenciler bastı
Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum dilencilerin akınına uğradı. Bodrum yarımadasında hemen hemen her köşede bir dilenci var....

Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum dilencilerin akınına uğradı. Bodrum yarımadasında hemen hemen her köşede bir dilenci var. Bodrum Belediyesi zabıta ekipleri kabahatler kanuna göre işlem yapıp dilencileri ilçenin dışına çıkartıyor.

Her yerden dilenci geliyor

Turizm cenneti Bodrum son günlerde dilencilerin akınına uğradı. İzmir, Aydın, Manisa ve Denizli illerinden Bodrum sokaklarında her köşe başını tutmuş durumda. Dilenciler sadece Ege bölgesindeki illerden değil İstanbul’dan dahi geliyor. Yerli ve yabancı turistleri rahatsız eden dilencilerden Bodrum esnafı da bıkmış durumda. Bodrum’lu işletmeciler “ son günlerde sokaklar dilenciden geçilmiyor. Türkiye’nin dört bir yanından dilence geliyor. Tatil için Bodrum’a gelen turistleri rahatsız ediyorlar. İnsanlar rahatlıkla oturup yemek dahi yiyemiyor” diyerek tepki gösterdi.

Zabıtadan operasyon

Son günlerde Bodrum’da yaşanan dilenci furyasının ardından Bodrum Belediyesi zabıta ekipleri dilence operasyonu başlattı. Bodrum yarımadasındaki dilenciler zabıta ekipleri tarafından toplanıp kabahatler kanuna göre işlem yapıp ilçe dışına çıkartıyor.

Bu haber toplam 773 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.