Böyle Müdürlerde Var

Böyle Müdürlerde Var
Mustafa İnci - Muğla’nın Yatağan ilçesinde Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Kamuran Adalı spor salonun etrafında bulunan otları kendisi ot biçme makinasıyla kendisi biçiyor. Müdürü bu halde gören vatandaşlar “böyle...

Mustafa İnci - Muğla’nın Yatağan ilçesinde Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Kamuran Adalı spor salonun etrafında bulunan otları kendisi ot biçme makinasıyla kendisi biçiyor. Müdürü bu halde gören vatandaşlar “böyle müdürlerde varmış” demekten kendisini alamıyor.

Yatağan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Kamuran Adalı Spor Salonunun etrafındaki büyüyen çimleri ve yabani otları ot biçme makinasıyla kendisi biçiyor. Daha önce TKİ Genel Müdürlüğü Yatağan GELİ personeli olan ve özelleşme sonrası Yatağan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Kamuran Adalı, Spor Salonunun etrafındaki büyüyen çimleri ve yabani otları ot biçme makinasıyla kendisi biçiyor. Adalı, ben köylü çocuğuyum çalışmayı severim, Spor salonunun ait tüm kursları ve diğer organizasyonlarını en iyi şekilde yerine getirmenin yanı sıra personellerimle birlikte diğer temizlik hizmetlerini de büyük önem veriyoruz’ dedi.

Bu haber toplam 2230 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.