Bu acıya yürek dayanmaz

Bu acıya yürek dayanmaz
Muğla’da 55 günlük Nergülüm Hamamcı isimli bebek kalp yetmezliği ve damar tıkanıklığından yaşamını yitirdi. Genç anne ve baba çocuklarını son...

Muğla’da 55 günlük Nergülüm Hamamcı isimli bebek kalp yetmezliği ve damar tıkanıklığından yaşamını yitirdi. Genç anne ve baba çocuklarını son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarını tutamadı ve sinir krizleri geçirdi. Baba Umut Hamamcı Nergülüm Bebeğin tabutunu camiye kucağında getirdi. Baba kucağında bebeğinin tabutuyla camiye girince cenazeye katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

55 gün yaşam savaşı verdi

Umut ve Aslıhan birbirlerini severek evlendiler. Hayatta en çok istedikleri bir bebek sahibi olmaktı. 55 gün önce dünyalar güzeli bir kız bebekleri oldu. İsmini Nergülüm koydular. Nergülüm bebek dünyaya gelir gelmez hemen yoğun bakıma alındı. Nergülüm bebekte damar tıkanıklığı ve kalp yetmezliği tespit edildi. Muğla’dan acil olarak İzmir’e Şifa Hastanesine sevk edildi. 55 gün boyunca Şifa Hastanesinde yaşam savaşı verdi. Dün sabah saatlerinde 55 günlük Nergülüm Bebek yaşam savaşını kaybetti.

Tabutu baba kucağında taşıdı

Nergülüm bebeğin cenaze namazı Akyol Camiinde kılındı. Baba Umut Hamamcı 55 günlük bebeğinin tabutunu camiye kucağında getirdi. Nergülüm Bebeğin annesi Aslıhan Hamamcı sinir krizleri geçirdi. Baba camiye kucağında bebeğinin tabutuyla girence cenaze namazı için gelenler gözyaşlarını tutamadı.

Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.