Bu sefer betonerme olacak

Bu sefer betonerme olacak
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Muğla'ya geldi. Muğla'da kaymakamlar ve müdürler ile değerlendirme toplantısı...

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Muğla'ya geldi. Muğla'da kaymakamlar ve müdürler ile değerlendirme toplantısı yapan Avcı, Fethiye'de yanan prefabrik okulun yerine betonerme okul yapılacağını söyledi.   

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Muğla ve ilçelerinde incelemelerde bulunmak üzere kara yoluyla il merkezine geldi. Sabah saatlerinde Muğla'ya gelen Bakan Avcı'yı şehir girişinde Muğla Valisi Fatih Şahin, AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, İl Başkanı Nihat Öztürk ve partililer karşıladı.

Buradan Vali Fatih Şahin'in makam aracıyla Bodrum'a geçen Avcı, Bodrum İlçe Başkanlığınca düzenlenen "Çözüm Süreci" bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantının ardından Bakan Avcı,  Milas ve Yatağan da  parti teşkilatlarını ziyaret etti.

ŞEYH CAMİSİ'Nİ DİKKATLE İNCELEDİ

İlçelerdeki ziyaretlerinin ardından Muğla'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı burada, tarihi Şeyh Camisi'ni ziyaret etti. Milletvekili Yüksel Özden ve Vali Fatih Şahin'den cami hakkında bilgi alan Avcı, Kur'an Kursu öğrecileriyle bir süre sohbet edip fotoğraf çekindi. Cami'yi dikkatli bir şekilde inceleyen Avcı, daha sonra 148 yıllık Muğlalı Mevlevi Hoca Mustafa Efendi Kütüphanesi'ni gezdi.

YANAN PREFABRİK OKUL BETONERME OLACAK

Buradaki incelemelerini tamamlayan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda kaymakamlar ve ilçe milli eğitim müdürleri ile diğer kurum müdürlerininde hazır bulunduğu değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda Fethiye'nin Karaçulha beldesindeki yanan okul hakkında bilgi veren Avcı, okulun tekrardan yapılacağını ve betonerme olacağını söyledi. Avcı "Fethiye Karaçulha'daki 16 derslikli prefabrik binada yangın çıkmıştı, çok şükür her hangi bir can kaybı olmadan atlatıldı. Sadece mal zararıyla atlatılmış oldu. Şimdi aynı yere betonarme olarak çok daha sağlıklı koşullarda eğitim görülebilecek lisenin yapılması için hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah en kısa zamanda orayı Fethiyelilere kazandıracağız. Böylece çocuklarımız çok daha uygun şartlarda eğitimlerine devam edebilecekler." dedi.

Bakanın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 555 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.