Çağdaş Bodrum Spor “çakı” gibi

Çağdaş Bodrum Spor “çakı” gibi
 MUHABİR
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 14. haftasında Manisa’da Manisa Büyükşehir Belediye Spor karşısında galibiyetle evine döndü.

Ligin en güçlü takımlarına karşı verdiği mücadele ile gerek taraftarları gerek basketbol severlerin takdirini toplayan Çağdaş Bodrum Spor, BSL 14. Hafta mücadeleleri kapsamında Manisa Muradiye Spor Salonu’nda puan mücadelesi için parkeye çıktı.

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan deneyimli antrenör Ahmet Çakı’nın takıma kazandırdığı ivme ve enerji ile sahaya çıkan Çağdaş Bodrum, özellikle savunmada daha önceki eksikliklerini gidermeye başlamış birtakım olarak rakibine zor anlar yaşatırken, hücumda da atışlarındaki isabetli sayılarla ilk periyodu rakibinin karşısında 13-19 sayıyla önde tamamladı. İkinci periyodu 25-37 sayıyla önde tamamlayan Çağdaş Bodrum, ikinci devreye daha atak oyunlar sergileyerek başladı. Ahmet Çakı’nın zamanında müdahaleleri ve hem savunma hem de hücumdaki etkili beşleri oyundaki dengeyi kurarak değiştirmesi, maça inanılmaz bir dinamik kazandırdı. İkinci yarının ilk on dakikasını 48-54 önde tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, maçı Manisa Büyükşehir Belediye Spor karşısında 65-79 skorla tamamladı.

Maça Maça Can Uğur Öğüt, Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Johnson, Amar Alibegovic, Ahmet Düveloğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor‘da Amar Alibegovic 22 sayı ile 13 sayı ile Christopher Trrell Warren 21, maçın skorer oyuncuları oldular.

Baş antrenör Ahmet Çakı, “Lig zorlu bir lig, Manisa takımının da kalitesi ortada. Bugün hücumda istediğimiz gibi oynamasak da müdafaayı hiç bırakmadık. Biraz müdafaa üzerinde duruyoruz açıkçası. Bizim için çok değerli özellikle deplasmanda alınan bir galibiyet. Galibiyetler çok önemli çünkü takımın birbirine inancı, olaya inancı ve çalışma şekline katkı sağladığını iyi biliyoruz. Bu yüzden daha da mutluyuz. Manisa takımını tebrik ediyorum, oyuncularımı da tebrik ediyorum. Tüm takım elinden geldiğince sonuna kadar iyi top oynadı.” dedi.

Çağdaş Bodrum Spor 15. Haftada 2024 yılının ilk mücadelesini 7 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Aliağa Petkimspor ile oynayacak. Çağdaş Bodrum Spor’un Muğla Menteşe Spor Salonunda oynayacağı karşılaşmaya tüm Muğla’lılar davetlidir.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.