Çağdaş Bodrum Spor, Galatasaray ile karşılaşacak

Çağdaş Bodrum Spor, Galatasaray ile karşılaşacak
 MUHABİR
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin onuncu haftasında Galatasaray Ekmas ile karşılaşacak.

İstanbul deplasmanında güçlü rakibi ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, maç için hazırlıklarını tamamlayarak, İstanbul’a hareket etti.

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Baş Antrenörü Ender Arslan, takımın değerlendirmesi ve hedefleri doğrultusunda üst üste gelen mağlubiyetlerin takımda moralsizlik yaratmadığını belirtiyor. Ender Arslan yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Zorlu mücadele için hazırlıklarımızı tamamladık. Zorlu bir Galatasaray deplasmanına daha gidiyoruz. Birçok kaliteli oyuncusu olan zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Maçın son dakikasına kadar mücadelemizi verip galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ligin en zorlu karşılaşmalarını art arda oynayan Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas mücadelesi 3 Aralık Pazar günü saat 20:30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirecek. Karşılaşma beINSports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.