ÇARPTI ÖLDÜRDÜ KAÇTI...

ÇARPTI ÖLDÜRDÜ KAÇTI...
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 19 yaşındaki Arzu Güneş 19 yaşındaki K.B’nin kullandığı 48 TD 048 plakalı lüks cipin altında kalarak yaşamını yitirdi....

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 19 yaşındaki Arzu Güneş 19 yaşındaki K.B’nin kullandığı 48 TD 048 plakalı lüks cipin altında kalarak yaşamını yitirdi. Ablası gözünün önünde cipin altında kalan 18 yaşındaki Nazlı Güneş ise sinir krizleri geçirdi. Arzu Güneş’in ölümüne sebep olan 19 yaşındaki K.B ise olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin bir saatlik takibinin ardından K.B yakalandı.

Abla Kardeş çalışıyorlardı

Arzu Güneş(19) ve Nazlı Güneş(18) iki kardeş ailelerine ekonomik katıda bulunmak için turizm sezonunda Milas’ın Kargıcak Mahallesinden Bodrum’a çalışmak için gitti. Bodrum’da bir restoranda garsonluk yapan iki kız kardeş aynı işletmenin lojmanında kalıyorlardı. Arzu ve Nazlı kardeşler önceki akşam arkadaşlarıyla yemeğe çıktılar. Akşam yemeklerini yiyen gençler lojmanlarına geri dönmek üzere yola çıktılar. Kıbrıs Şehitleri Caddesinde karşıya geçerlerken Arzu Güneş’e Yaşar Üniversitesi Dış Ticaret ve Finans Bölümü 1'inci Sınıf öğrencisi 19 yaşındaki K.B.'nin kullandığı 48 TD 048 plakalı cip çarptı.

Sürücü bir saat sonra yakalandı

Arzu Güneş kazada ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı ve arzu Güneş’i Bodrum Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Arzu Güneş kurtarılamadı. Kız kardeşi Nazlı Güneş ise sinir krizleri geçirdi. Arzu Güneş’in ölümüne sebep olan lüks cipin kullanıcı K.B ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri ise MOBESE yardımıyla 48 TD 048 plakalı cipi tespit edip peşine düştü. Polislerin bir saatlik takibi sonucunda K.B yakalandı. K.B polisteki ifadesinin ardından çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arzu Güneş’in cenazesi otopsi isin Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu haber toplam 516 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.