Çelebi, ‘Belden aşağı vuran açıklama laflar yapmıyoruz’

Çelebi, ‘Belden aşağı vuran açıklama laflar yapmıyoruz’
AK Parti Muğla Merkez İlçe 8. danışma kurulu toplantısında konuşan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, belediyeden sorulan soruları cevaplamasını...

AK Parti Muğla Merkez İlçe 8. danışma kurulu toplantısında konuşan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, belediyeden sorulan soruları cevaplamasını isterken ‘biz insanları öcülerle korkutmuyor, belden aşağı vuran açıklama laflar yapmıyoruz” dedi.

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanlığı 2013’de yapılacak olan yerel seçim öncesi partililer ile bir araya gelerek çalışmalarını sürdürüyor. Her ay gerçekleşen danışma toplantısının bu ay 8. si gerçekleştirildi. Müze Pabuççuoğlu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, il başkanlığı disiplin kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının Divan Başkanlığını yapan Şadi Pirci toplantının açılış konuşmasında terörü lanetledi. Pirci, “Ülkemizde bugünlerde ızdırap olan şehit haberlerini almaktan usandık. Ancak terör örgütünün son çırpınışlarıdır. Terör örgütünün dini, dili, ırkı yok. İnşallah en kısa sürede biter ve analar daha fazla gözyaşı dökmez” dedi.

‘YARIN YEREL SEÇİM OLACAK GİBİ HAZIRLANIYORUZ’   

Ramazan ayı hariç bütün aylarda ilçe danışma toplantılarını aralıksız olarak her ay yaptıklarının altını çizen İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, “27 Ekim 2013’de yapılacak yerel seçimlere hazırız. Bizler yarın yerel seçim olacakmış gibi her gün çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz danışma toplantılarımızın yanı sıra, beldelerimizde düzenlediğimiz toplantılarımıza yüzde 80’ni geçen bir katılım oluyor ” ifadelerini kullandı. Muğla Belediyesine yüklenen Başkan Mustafa Çelebi, “Muğla olumlu şekilde değişmeli ve değişecektir. Biz insanları öcülerle korkutmuyor, belden aşağı vuran açıklamalar laflar yapmıyoruz. Soruyoruz, neden kanalizasyon yapılmıyor? Eski garaj ne alem de? diyoruz cevap alamıyoruz. Atık suları nereye gidiyor? Bu sular kötü kokular yapmıyor mu? Bu soruların cevabını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 445 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.