Çelebi, Belediyeye yeni sorularını sordu

Çelebi, Belediyeye yeni sorularını sordu
AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısında Muğla Belediyesine yüklendi. Muğla Belediyesinden...

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısında Muğla Belediyesine yüklendi. Muğla Belediyesinden geçen ay sorulan soruların cevaplamasını isteyen Çelebi, “Muğla Belediyesinde çalışan işçiler hiçbir sebep gösterilmeden işten çıkartılıyor mu?” diyerek belediyeye yeni sorularını yöneltti.

AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı olağan 10’ncu toplantısını parti binasında partililerin katılımı ile gerçekleşti. AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, parti içindeki üye sayısı hakkında bilgi verirken Muğla Belediyesine vatandaşlardan gelen soruları sordu.

Partiye son bir hafta’da 70 kişinin üye olduğunu söyleyen Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, “Göreve geldiğimiz günden buyana 4 bin civarında olan üye sayımızı bugün 9 bin 800’e yükselttik. Son bir haftada 70, son bir ay’da 350, son üç ay’da bin 200, son altı ay’da ise 3 bin kişi partiye kayıt yaptırdı. Bugüne kadar hiçbir teşkilatın yapmadığı yaparak 48 köyde aynı anda teşkilatlarımızla birlikte aynı anda parti çalışmalarında bulunduk” dedi.

“MUĞLA BELEDİYESİ SORULARIMIZA SESİZ KALIYOR” 

Vatandaşlardan gelen soruları Muğla Belediyesine sorduklarını ancak geçen ay sorulan sorulara hala yanıt alamadıklarını söyleyen Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, “ Geçen ay belediyeye sorduğumuz soruların cevabını hala alamadık. Ama aktif muhalefet anlayışı ile belediyeye yeni sorularımız var. Yapılan asfaltlama çalışmalarında karayolları teşkilatının yaptığı standart tutturulmakta mı? Yapılan bir takım asfalt çalışmalarının yeterli kalitede yapılmadığı gerekçesi ile kamu kurumlarının uyarması sonucu tekrar yaptırıldığı doğrumudur? Kış şartlarında Muğla Belediyesinde çalışan işçi kardeşlerimiz hiçbir sebep gösterilmeden işten çıkartılmakta mı?” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE’YE KARŞI BERABER OLALIM”

AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan AK Parti’nin çiçeği burnunda üyesi Yusuf Kayacık da DP’lilere seslenerek birlik olmaya çağırdı. DP’lilerin AK Parti sıcaklığına gelmelerini ve Belediyeye karşı beraber olmalarını isteyen Yusuf Kayacık, “Siyaset zor zanaattır. Ben 22 yıldır siyaset yapıyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 2 seçim nasıl oyunu yükselttiğini anlamamıştık. Ben AK Parti’ye geçtim ve buradaki sıcaklığı hissettim. DP’deki arkadaşlarıma sesleniyorum gelin sizde bu sıcaklığı görün. Belediyeye karşı beraber olalım” diye konuştu.

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.