Çelebi: Muğla köy mantığı ile yönetiliyor

Çelebi: Muğla köy mantığı ile yönetiliyor
AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, “Muğla’da çocukların yağmurlu günlerde oynayacağı kapalı oyun alanları bulunmuyor. Ayrıca...

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, “Muğla’da çocukların yağmurlu günlerde oynayacağı kapalı oyun alanları bulunmuyor. Ayrıca vefat edenlerin aileleri yağışlı havalarda ıslanarak taziyeleri kabul etmek zorunda kalıyor” dedi. Çelebi “Muğla’nın artık köy, kasaba mantığı ile yönetilmemesi gerekiyor” dedi.

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanlığı ilçe danışma kurulu toplantısını Pabuççuoğlu toplantı salonunda gerçekleştirdi. 2013 yılının ilk toplantısına Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, geçen seçimde milletvekili aday adaylarından Zübeyda Fellahoğlu, Yelda Erol Gökcan ile çok sayıda partili katıldı.

Muğla Belediyesine yüklenen AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi “yağmurlu havalarda Muğla’lıların yollarda yürümekte veya bir etkinlik yapmakta sıkıntı çekiyor. Özellikle çocuklarımızın kapalı oyun alanları yok. Cenazesi olan aileler yağmurlu havalarda ıslanarak taziyeleri kabul etmek zorunda kalıyor” dedi. Muğla’nın artık Büyükşehir olduğunu dikkat çeken Başkan Mustafa Çelebi, “ Muğla’nın artık köy, kasaba mantığı ile yönetilmemesi gerekiyor.  Bugün Muğla’da çocuklarımızın vakit geçireceği kapalı yerler bulunmamaktadır. Aliş veriş merkezlerinde çocuklarımız oyuncak başında sıra beklemektedirler. Bu konuda Muğla Belediyesi üzerine düşenleri yapmamaktadır. Anneler çocuklar mağdur olmaktadırlar. Kışın Muğla’da vefat edenlerin aileleri şanssız mıdır? Yağmurda, çamurda taziyeleri kabul etmeye çalışmaktadırlar. Bu konuda modern cenaze tesisleri, taziye alanları yerelde biz yerelde iktidara gelince oluşturulacaktır. 2013 yılı Muğla’nın il oluşunun 100’cü yılı olarak kutlanacaktır. Muğla 100’ncü yılında ilçelerinden kopuk ve diğer ilçelerin çok geride bir il merkezi olarak girmektedir”

Bu haber toplam 566 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.