Cennet Koyu’nda yeni bir otel projesine onay!

Cennet Koyu’nda yeni bir otel projesine onay!
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla’nın Bodrum İlçesi Göl Mahallesi Çomça Mevkiinde Bodrum Ada Otelcilik Turizm Bağcılık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı 104 ada 10 parselde 32 bin 620,85 metrekarelik alanda otel projesine Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nce ÇED Gerekli değildir kararı verildi.

Cengiz Holding'in otel ve rezidans projesiyle gündeme gelen Muğla'nın Bodrum ilçesindeki doğa harikası Cennet Koyu, bir kez daha başka bir otel projesiyle gündemde.

Muğla’nın Bodrum İlçesi Göl Mahallesi Çomça Mevkiinde faaliyet gösteren ve Bodrum Ada Otelcilik Turizm Bağcılık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı 104 ada 10 parselde 32 bin 620,85 metrekarelik alanda otel projesine Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nce ÇED Gerekli değildir kararı verildi.

ÇED Gerekli değildir kararı verilen projenin bedeli 82 milyon 640 bin 470 TL.

Proje alanı 21/7/1983 tarihli ve 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’nun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının "Tanımlar" başlıklı (a) bendinin 1, 2, 3 ve 5 inci alt bentlerinde "Kültür Varlıkları", "Tabiat Varlıkları", "Sit" ve "Koruma Alanı" olarak tanımlanan ve aynı kanun ile 17/6/1987 tarihli ve 3386 sayılı Kanunun (2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi ve Bu Kanuna Bazı Maddelerin Eklenmesi Hakkında Kanun) ilgili maddeleri uyarınca tespiti ve tescili yapılan alanlar, kapsamında.

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.