Cezaevi firarisi beşinci kattan atladı

Cezaevi firarisi beşinci kattan atladı
Dalaman Tarım Açık Cezaevinden firar eden Erol D(33) Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir evde polis tarafından sıkıştırıldı. Balkona çıkan Erol D beşinci...

Dalaman Tarım Açık Cezaevinden firar eden Erol D(33) Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir evde polis tarafından sıkıştırıldı. Balkona çıkan Erol D beşinci kattan başka bir evin çatısına atlayarak kurtulmak istedi. Ağır yaralanan Erol D Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve uygulama Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Erol D bir süre önce Dalaman Tarım Açık Cezaevinden firar etti. Polis ekipleri her yerde Erol D’yi aradı. Polise yapılan bir ihbar sonrasında Erol D’nin Muğla’nın Ortaca ilçesinde Terzialiler Mahallesi 175. Sokakta bir apartmanda kaldığı bildirildi. Akşam saatlerinde polis ekipleri sokakta geniş güvenlik önlemi alarak Erol D’nin kaldığı eve operasyon düzenledi.

Erol D.’nin bulunduğu eve gelen ekiplerin kapıyı çalması üzerinde evde bulunan E.isimli kadın, “Şu an banyodayım” diye cevap verince ekipler kapıyı zorlamaya başladı. Bu sırada evde bulunan Erol D.’nin polisten kaçmak için balkona çıktı. 5.kattan inmeye çalışan Erol D.dengesini kaybederek binanın yanında bulunan tek katlı başka bir binanın çatısına düştü. Olayda ağır yaralanan Erol D ilk önce Ortaca Devlet Hastanesine daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve uygulama Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.