CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Köksal’dan ilk açıklama geldi

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Köksal’dan ilk açıklama geldi
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe Belediye Başkan Adayı seçilen Gonca Köksal ilk mesajını yayımladı. Aday Köksal mesajında, “Gonca açıp, kök salacağımız günlere başlıyoruz. Hep birlikte tüm Türkiye’ye örnek olacak bir Menteşe yaratacağız” dedi.

CHP’nin Muğla Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tamamı netleşti. Uzun süredir merakla beklenen merkez ilçe Menteşe’nin adayı dün açıklandı. Şehir Plancısı Gonca Köksal, CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı seçildi.

Adaylığının açıklamasının ardından Köksal’dan ilk açıklama geldi. Hedefinin örnek bir belediyecilik hizmeti sergilemek olduğunu kaydeden Köksal, “Gururla hizmet ettiğim Partimin değişim sözünden güç alarak çıktığım bu yolda, bugün Menteşe Belediye Başkan Adaylığı’na layık görülmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Hedefim; örnek bir belediyecilik hizmeti sergilemektir. Evim bildiğim Menteşe’nin her mahallesini ve her sokağını hak ettiği medeniyet seviyesine taşımaktır. Ailem bildiğim siz Menteşelilerin bu güzel şehirde huzurla, keyifle, kolaylıkla, bolluk ve bereket içerisinde yaşamasını sağlamak için var gücümle çalışmaktır. Gonca açıp, kök salacağımız günlere başlıyoruz. Hep birlikte tüm Türkiye’ye örnek olacak bir Menteşe yaratacağız” dedi.

Bu haber toplam 757 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum