CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI CUMHUR UZUN: “BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI CUMHUR UZUN: “BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”
CHP Muğla 1.sıra milletvekili adayı Cumhur Uzun, Ramazan Bayramı’nda Yatağan’da partililerle bayramlaştı. Uzun, yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Bu seçimlerde Millet ittifakı olarak Cumhurbaşkanlığını ve parlamento çoğunluğunu kazanmalıyız” dedi.

Buradaki bayramlaşma törenine, Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, İlçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, eski Milletvekilleri Fevzi Topuz, Akın Üstündağ, eski İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar, DP İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu ve partililer katıldı.

Cumhur Uzun burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu Bayram gününde sizlerle olmaktan çok mutlu oldum. Bilindiği üzere bu bayramı da seçimi de, Ülkemizde yaşanan ve büyük yıkıma neden olan binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz için buruk geçireceğiz. Ben tekrar hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Arkadaşlar önümüzdeki genel seçimler çok önemli, bu seçimlerde Millet ittifakı olarak Cumhurbaşkanlığını ve parlamento çoğunluğunu kazanmalıyız. Bu nedenle seçime kadar boş durmak yok çalışmak var, seçimleri kazanmamız halinde Laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olarak, yeniden parlamenter sisteme döneceğiz. Özgürlük gelecek, liyakat gelecek. Ben bir Yatağanlı olarak seçim sürecinde sizlerle olmayı isterim ama bize partimiz tarafından verilen programı aynen uymak zorundayız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.