CHP Muğla Milletvekili Demir: “Turizmimiz Yeniden Gözde Sektör Olacak”

CHP Muğla Milletvekili Demir: “Turizmimiz Yeniden Gözde Sektör Olacak”
CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, seçim çalışmalarına önemli bir turizm potansiyeli olan bademleriyle ünlü Datça’da devam etti. CHP iktidarında...

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, seçim çalışmalarına önemli bir turizm potansiyeli olan bademleriyle ünlü Datça’da devam etti. CHP iktidarında yeni bir tarım politikası uygulanacağını söyleyen Demir, “Çiftçimizin ürünü pazara ulaşacak. Dış politikamızdaki sorunlar, iç politikamızdaki güvenlik açıkları turizmimizi olumsuz etkiledi. Turizmimizi yeniden canlandırılarak gözde sektör olacak” dedi.

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP Datça İlçe Başkanı Aytaç Kurt, CHP Datça İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Eke, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile Datça’da ziyaretlerde bulunan Demir, Kızlan, Yaka, Karaköy, Hızırşah, Reşadiye ve Emecik Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Türkiye’nin son günlerde yaşadığı zor günlerin geçici olduğunu belirten Demir, “Terörle de terörü besleyen koşullarla da mücadele edebilecek; ülkemizde huzuru, barışı, kardeşliği yeniden kuracak tek parti CHP’dir. CHP, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünün en önemli güvencesidir” dedi. Mahalle toplantılarının ardından Demir, Datçalı hemşehrilerinin düğün ve cenazelerine katılarak, sevinç ve acılarını paylaştı.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.