CHP Muğla Milletvekilleri Antalya’ya gitti

CHP Muğla Milletvekilleri Antalya’ya gitti
 MUHABİR
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Antalya’da yaşanan teleferik kazası nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekiplerine destek olmak için 13 personel, 4 arama kurtarma aracıyla Antalya'ya gitti. Partinin görevlendirmesiyle CHP Grup Başkanvekili, Genel Başkan Yardımcıları ve Muğla Milletvekillerinin de aralarında olduğu 10 milletvekilinden oluşan heyette Antalya’ya gitti.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanan Tünektepe Teleferik Tesisi'nde direklerden birisi henüz belirlenemeyen nedenle devrildi.

Devrilen direğe çarparak parçalanan kabindeki 8 kişi kayalık alana düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise kazayı öğrenir öğrenmez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekiplerine destek olmak için 13 personel, 4 arama kurtarma aracıyla Antalya'ya gitti.

Partinin görevlendirmesiyle CHP Grup Başkanvekili, Genel Başkan Yardımcıları ve Muğla Milletvekillerinin de aralarında olduğu 10 milletvekilinden oluşan heyette Antalya’ya gitti.

glbuienxiaacrkj.jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Gizem Özcan, “Antalya Konyaaltı'ndayız. Partimizin görevlendirmesiyle Grup Başkanvekilimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız ve 10 milletvekilimizden oluşan heyet olarak sahadayız.

Saat 09.00 itibariyle; 15 kabindeki 112 vatandaşımız tahliye edildi. 9 kabinde tahliye çalışmaları sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ekipleriyle beraber, Muğla Büyükşehir Belediyesi, AFAD, Sahil Güvenlik, Jandarma Arama Kurtarma, Emniyet ve Sağlık Bakanlığı UMKE ekipleri canla başla vatandaşlarımızı tahliye etmek için çalışıyor. Hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Gelişmeleri aktaracağız...” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.