CHP'de hedef 300 bin oy

CHP'de hedef 300 bin oy
CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk partilerinin belediye başkanın bulunduğu ilçelerde resmi ön seçim belediye başkanlarının bulunmadığı ilçelerde...

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk partilerinin belediye başkanın bulunduğu ilçelerde resmi ön seçim belediye başkanlarının bulunmadığı ilçelerde üye bazında temayül yoklamasının yapılacağını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkan adayının da temayül yoklaması ile belirleneceğini söyleyen Öztürk “ Büyükşehir belediye başkan adayımız seçimlere 6 ay kala belli olacak. Şuan için Fahrettin Üstün, Fevzi Topuz ve Musa Gökbel büyük şehir için aday adaylıklarını açıkladı. Aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız çalışmalarına şimdiden başlasın. 2014 Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde hedefimiz 300 bin oy almak” dedi.

2014 tarihinde yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili olarak CHP Muğla İl Başkanlığı adaylım startını verdi. CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve 12 ilçe başkanı geçtiğimiz hafta Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Genel Başkan ile yapılan toplantıda Muğla il genelinde CHP’li belediye başkanlarının bulunduğu ilçelerde resmi ön seçim yapılacak. Belediye başkanlığının bulunmadığı ilçelerde ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı için üye bazında temayül yoklamasının yapılmasına karar verildi.

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztür “ ilçe başkanlarımızla birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir toplantı yaptık. Toplantıda ilçe başkanlarımız ilçelerinde ki durumu anlattı. Toplantı sonrasında CHP’li Belediye Başkanlarının bulunduğu ilçelerde resmi ön seçim yapacağız. CHP’li belediye başkanlarımızın olmadığı ilçelerde ise üye bazında temayül yoklaması yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkan adayını da üye bazında temayül yoklaması ile belirleyeceğiz. Partimizden aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız bu günden itibaren aday adaylıklarını açıklasın ve çalışmalara başlasın. 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir belediye başkanlığında 300 bin oy hedefliyoruz. Büyükşehir belediyesini ve ilçe belediyelerini kazanacağız. Büyükşehir Belediye Başkanlığında aday adaylığı için şuan üç arkadaşımız ortaya çıktı. Bunlar Fahrettin Üstün,Fevzi Topuz ve Musa Gökbel” dedi.

Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.