CHP'DE HEDEF 4 MİLLETVEKİLİ

CHP'DE HEDEF 4 MİLLETVEKİLİ
MUSTAFA İNCİ-  CHP Muğla’da 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçime 7 Haziran seçimlerinde ki liste ile gediyor. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel...

MUSTAFA İNCİ-  CHP Muğla’da 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçime 7 Haziran seçimlerinde ki liste ile gediyor. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban “ 1 Kasım seçimlerine mevcut millet vekillerimizle ve aynı sıralama ile gideceğiz. 1 Kasım seçimlerinde Muğla’da en az 4 milletvekili çıkartmayı hedefliyoruz” dedi.

50 günde 65 şehit verildi

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban “ 7 Haziran seçimleri sonrasında Muğla’da 3 milletvekili çıkarttık.  7 Haziran seçimlerinde yarım kalan bir olayımız vardı. 1 Kasım seçimlerinde yarım kalan işimizi tamamlayacağız ve Muğla’dan 4 milletvekili çıkartacağız.  Biz Muğla il başkanlığı olarak 8 Haziran sabahından itibaren postallarımızı giyip kollarımızı sıvadık. Muğla’da 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlere en hazır partiyiz. 7 Haziran seçimleri sonrasında ülkede koalisyonun kurulmayışının tek sebebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu gün ülkenin başbakanı olan Ahmet Davutoğlu talimatla başbakanlık yapıyor.  Ülkeyi getirdikleri noktayı hep birlikte görüyoruz.50 günde 65 şehit verdik” dedi.

Muğla’da sıralama değişmeyecek

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde CHP’nin Muğla’da hangi vekil sıralamasıyla katılacağını da açıkladı. CHP İl Başkanı Mürsel Alban “ 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçime Muğla CHP olarak 7 Haziran seçimlerinde ki milletvekili sıralamasıyla gideceğiz. Parti genel merkezim bu doğrultuda karar vermiştir” dedi.

Bu haber toplam 449 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.