CHP’de ilk aday adayı Şahin

CHP’de ilk aday adayı Şahin
Cumhuriyet Halk Partisi’inde Menteşe Belediye Başkan adaylığı için ilk aday adaylığını Mustafa Şahin açıkladı. Şahin “ hedefimiz genişletilmiş...

Cumhuriyet Halk Partisi’inde Menteşe Belediye Başkan adaylığı için ilk aday adaylığını Mustafa Şahin açıkladı. Şahin “ hedefimiz genişletilmiş ilçe sınırlarında halkın istekleri doğrultusunda en doğru projeleri üretmektir. Partimizin Muğla’da devam eden 40 yıllık şerefli yerel iktidarının devamını sağlamak istiyoruz. Bunun için arkadaşlarımla birlikte yola çıktık” dedi.

2014 yerel seçimlerinde siyasi partilerin belediye başkanlıkları için aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Menteşe Belediyesi için ilk belediye başkan aday adaylığını CHP’den Mustafa şahin açıkladı. CHP Merkez İlçe Başkanlığında yapılan aday adayı tanıtım toplantısına, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, Eski Bakanlardan Erman Şahin, CHP Eski Milletvekillerinden Tufan Doğu, Fevzi Topuz,  Muğla Eski Belediye Başkanı Orhan Çakır, Musa Gökbel, Fethiye CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu ve çok sayıda partili katıldı.

Menteşe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Şahin “ Muğla halkı 1973 yılından buyana kesin bir kararlılık ve inançla sosyal demokrat anlayışı kendisine en yakın ve güvenilir olan görüş olarak belirlemiş ve desteklemiştir.Bu desteğin sürekli olmasında en büyük etken, sağlam, dürüst,özü sözü bir, güvenilir ve çalışkan Cumhuriyet Halk Partisi ve örgütleridir.  Ben ve çalışma arkadaşlarım yerel iktidarımızı bugünlere taşıyan tüm parti büyüklerimize minnet duygularımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Muğla’ya hizmet etmenin  ne denli önemli bir sorumluluk olduğunu onlardan öğrendik. Ben ve çalışma arkadaşlarım Atatürkçü düşünce tarzı ile yetişmiş,Atatürk Devrimlerinin önemini kavramış, üniter devlet yapısını ve demokrasiyi benimsemiş,Laik cumhuriyetin savunucusuyuz. Her şeyin en güzeline, en iyisine layık olan Muğla’mız için gece gündüz demeden çalışmak ve üretmek için yola çıktık.  Yerel yönetim anlayışımızda katılımcı olmaktan yanayız. İlgili tüm sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının düşünceleri ile uyarıları dikkate alarak uygulama yapılmasından yanayız. Halkın katılımın olmadığı bir yerel yönetim anlayışının başarılı olamayacağına inanıyoruz” dedi.

Mustafa Şahin “hedefimiz genişletilmiş ilçe sınırlarında halkın istekleri doğrultusunda en doğru projeleri üretmektir. Partimizin Muğla’da devam eden 40 yıllık şerefli yerel iktidarının devamını sağlamak istiyoruz. Bunun için arkadaşlarımla birlikte yola çıktık” dedi.

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.