CHP’de Oktay Yeniden Aday

CHP’de Oktay Yeniden Aday
CHP Marmaris ilçe kongresi Pazar günü yapılıyor. Mevcut ilçe başkanı Mehmet Oktay Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden başkan adaylığını...

CHP Marmaris ilçe kongresi Pazar günü yapılıyor. Mevcut ilçe başkanı Mehmet Oktay Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden başkan adaylığını açıkladı. Marmaris CHP’de daha önce de Acar Ünlü başkanlık adaylığını açıklamıştı.

Marmaris Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe binasında yapılan toplantı ile kamuoyuna adaylığını açıklayan Mehmet Oktay’ın basın toplantısına çok sayıda parti üyesi katıldı. 22 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da kongrenin gerçekleştirileceğini, yapılacak olan bu kongre ile birlikte geçtiğimiz yıl Ekim ayında başladığımız görevinin son bulacağını belirterek, “ Ekim ayında birlikte başladığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada en büyük teşekkürü kadın kolumuz ve gençlik kolumuza yapmak istiyorum. Çünkü 13 aylık dönemde çok başarılı ve özverili örgütlü çalışmalara imza attılar. Cumhuriyet Halk Patisi’nin Marmaris’teki başarısında payları oldukça büyüktür. Kendilerine çok teşekkür ediyorum”

 

Mehmet Oktay, pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde 18-23 Ağustos tarihleri arasında yapılan delege seçimleri neticesinde 290 seçilmiş kongre delegesi, 14 mevcut ilçe yönetim kurulu üyeleri, bir Marmaris belediye Başkanı Ali Acar ve İlçe Başkanı olarak Mehmet Oktay olmak üzere toplamda 306 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğunu söyledi.

Yeni bir kongreye giderken gerek sizlerden, gerekse bu örgütün tabanını oluşturan delegelerimizden ve sokaktaki vatandaşlarımızdan aldığım çok olumlu telkinler neticesinde Pazar günü yapacağımız ilçe kongresinde tekrardan ilçe başkanlığı adaylığımızı açıklıyoruz. Biz hiçbir zaman gücümüzü farklı noktalardan, mevkilerden, makamlardan değil, tamamen tabandan, sokaktan ve vatandaştan alıyoruz. Bundan dolayı eğer ki delegelerimiz tercihlerini bu yönde belirlerlerse Pazar gününden sonrada, geçmiştekinden çok daha iyi bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunu kentimiz için Marmaris için gerçekleştireceğiz. Biz hiçbir şekilde kişilere bağımlı kalmadan, tamamen partimizin ve kentimizin çıkarları doğrultusunda görevimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi. Mustafa İnci

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.