CHP’den basın mensuplarına iftar yemeği

CHP’den basın mensuplarına iftar yemeği
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı Muğla’da görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde konuşan İl Başkanı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı Muğla’da görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Mustafa Öztürk, gazetecilerin çok az maaş aldıklarını buna rağmen canla başla çalıştıklarını vurguladı.

CHP Muğla İl Başkanlığının Süpüroğlu restoran’da düzenlediği iftar yemeğine çok sayıda basın mensubunun yanı sıra İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Suha Aldan, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Ülkenin üzerinde oynanan kanlı oyunlarla evlatlarımız şehit düşürüyor. İktidar, muhalefetten gelen sesleri duymazdan geliyor. Yaptığı yanlış politikalarla ülke büyük yaralar alıyor. Hükümetin bir an önce bu işe bir çare bulması gerekiyor" diye konuştu. Ayrıca özellikle yerel gazetecilerin çok yoğun tempoda çalıştıklarının ancak haklarını alamadıklarını da belirten Başkan Öztürk, “ Ulusal bazda pek olmasa da yerelde çalışan gazeteci arkadaşlarımız çalıştıkları kadar maaş alamıyorlar. Gece gündür demeden halka doğru bilgi aktarabilmek için uğraşırlarken ay sonunda aldıkları maaş hiç birine yetmiyor denecek kadar az. Bildiğim kadarı ile borcu olmayan hiçbir gazeteci yok. Buna rağmen işlerini en iyi şekilde yaparak görevlerini tam anlamı ile yerine getirmeye çalışıyorlar. Bunun içinde onları kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.