CHP’den Salihpaşalar tepkisi

CHP’den Salihpaşalar tepkisi
MUSTAFA İNCİSalihpaşalar Köyünde yapılan kamulaştırma ile ilgili olarak CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, il genel...

MUSTAFA İNCİ

Salihpaşalar Köyünde yapılan kamulaştırma ile ilgili olarak CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Muğla’nın Bayır Beldesine bağlı Salihpaşalar köyünün Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından kamulaştırılmasının ardından CHP’liler yapılan kamulaştırmaya tepki gösterdi. CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir “AKP yönetimi Türkiye’nin her yerini peşkeş çekmeye devam ediyor. Muğla’nın sahillerini peşkeş çektiler. Bunun son örneği Salihpaşar Köyünde yapılmıştır. Başbakan Taksim eylemcilerine arkanızda lobiler var diyor. Bunlar Türkiye’nin yer altı kaynaklarını peşkeş çektiler. Başbakanın arkasında acaba hangi lobiler var merak ediyorum” dedi.

CHP Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Kaplan “AKP Hükümeti cennetten bir parça olan Muğla’yı katletmek için ilimizin yüzde 72’sine maden yüzde 85’ine jeotermal su arama ruhsatı vermiştir. Muğla ve ilçelerinde çok ciddi doğa katliamı vardır. Muğla’da 480 adet maden ve taş ocağı çalışamaya başlamış, maden ocakları denizleri,ormanları ve turizm ve tarım alanlarını tehdit etmektedir. AKP Hükümeti son 11 yılda Türkiye genelinde ormanları yok etme pahasına 105 bin taş ocağına ruhsat vermiştir. 350 koyu imara açmıştır” dedi.

Bu haber toplam 582 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.