CHP’den valiye çağrı

CHP’den valiye çağrı
CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk “ Ak Parti Muğla’da  faşizan bir baskı uyguluyor. Muğla Valisi Fatih Şahin ‘Devletin Valisiyim’ diyorsa AKP’nin...

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk “ Ak Parti Muğla’da  faşizan bir baskı uyguluyor. Muğla Valisi Fatih Şahin ‘Devletin Valisiyim’ diyorsa AKP’nin yemeğine katılan başta vali yardımcısı olmak üzere daire müdürleri hakkında soruşturma başlatmalı” dedi.

Ak Parti Merkez ilçe başkanlığının düzenlediği dayanışma yemeğine katılan daire müdürleri hakkında soruşturma açılması için CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk Muğla Valisi Fatih Şahin’i göreve çağırdı. CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk “ Muğla Valisi Fatih Şahin’in AKP’nin yemeğine katılan başta Vali Yardımcısı Mestan Yayman olmak üzere daire müdürleri hakkında her hangi bir idare soruşturma başlatmadığı görülmektedir. Şimdi CHP olarak Muğla Valisi Fatih Şahin’i göreve çağırıyoruz. Muğla Valisi Fatih Şahin ‘ Ben Devletin Valisiyim’ diyorsa AKP’nin yemeğine katılan başta vali yardımcısı olmak üzere daire müdürleri hakkında derhal soruşturma başlatmalıdır. Aksi halde devletin valisi konumundan uzaklaşarak AKP’nin valisi suçlamasıyla karşı karşıya kalacaktır. Muğla’da AKP faşizanca baskı uygulamaktadır. Buradan AKP’nin il ve ilçe başkanlarına sesleniyorum.Elinizi devlet daire müdürlerinden çekin” dedi. AKP’nin düzenlediği dayanışma yemeğine Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla İl kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Muğla Çalışma ve İş kurumu Müdürü İlyas Sarıyerli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu Muğla SGK İl Müdürü Ayhan Dorum ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mansur Harmandar katılmıştı.

Bu haber toplam 572 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.