CHP’li belediyelerin borçları asmasına, Akça’dan “sert” tepki

CHP’li belediyelerin borçları asmasına, Akça’dan “sert” tepki
 HABER MÜDÜRÜ
AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yerel seçimlerde AK Parti'den CHP’ye geçen Köyceğiz Belediyesinin girişine Belediyenin borçlarını asan Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan’a ve AK Partili Belediyelerin borçlarını asan CHP’li Belediye Başkanları sert tepki gösterdi. Akça, “CHP’li Belediyeler hizmet yapmamanın bahanesini borçlar olarak gösterecekler, AK Parti Belediyelerin borçlarını asıyorlar, Muğla’daki CHP’li Belediyelerin borçlarını da kamuoyu merak ediyor" dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Partili Belediyelerin borçlarını asan CHP’li Belediye Başkanlarına sert tepki gösterdi.

Muğla Gazetesi Haber Müdürü Kenan Gürbüz’e özel açıklamalarda bulunan Akça, kurumlarda devamlılığın esas olduğuna işaret ederek, “Bu borçlar başkanlımızın şahsi borçları değil. Memlekete hizmet için yapılmış borçlar. Rastgele çarçur edilen bir kuruş bile yok. CHP’li Belediyeler hizmet yapmamanın bahanesini borçlar olarak gösterecekler, AK Parti Belediyelerin borçlarını asıyorlar, AK Partili Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir Belediyesinin “0” lira borcu olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Muğla’daki CHP’li Belediyelerin borçlarını da kamuoyu merak ediyor. CHP’li Belediyelere çağrıda bulunuyorum, sizde borçlarınızı asın millet samimiyetinizi görsün. Kimse Köyceğiz Belediyesi AK Partiye geçtiğindeki borçlarını konuşmuyor” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Muğla’da AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetler asla unutulmayacak. Belediye Başkanlarımız görev süreleri boyunca millete hizmet için üzerlerine düşenleri yaptılar ve görev yaptıkları kentleri hizmetle buluşturdular. Üzüldüğümüz nokta AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin konuşulmaması. CHP’li belediye başkanlarından yapılan hizmetler için teşekkür beklerdik”

ÇÖPTE GÖREVLENDİRİLEN BELEDİYE ÇALIŞANLARI

Akça, yeni göreve gelen belediye başkanlarının tamamının göreve gelmeleri halinde, belediye çalışanlarının hiç birinin görev yerini değiştirmeyeceklerine dair söz verdiklerine işaret ederek, “Maalesef bazı başkanlarımız verdikleri sözleri unutarak ilk iş olarak AK Partili olduğunu düşündükleri birim amirlerini ve çalışanların görev yerlerini değiştirdiler. Bir belediye başkanı çalışanları çöpte görevlendirdi” diye kaydetti.

Bu haber toplam 705 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.