CHP’li vekil kalbine yenildi

CHP’li vekil kalbine yenildi
CHP Muğla eski Milletvekili Gürol Ergin, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Muğla'dan 22 ve 23'üncü dönemlerde milletvekili seçilen evli ve...

CHP Muğla eski Milletvekili Gürol Ergin, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Muğla'dan 22 ve 23'üncü dönemlerde milletvekili seçilen evli ve iki çocuk babası 72 yaşındaki Ergin, önceki gün sabah saatlerinde Ankara'daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Gürol Ergin'in ölümüyle ilgili bir açıklama yapan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, "Üzüntümüz büyük. Muğla ve bizler için yeri çok başkadır Gürol ağabeyimizin.

Kendisini her zaman Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet'e olan bağlılığıyla, Muğla'ya yaptığı hizmetleriyle ve dürüst kişiliğiyle hatırlayacağız" diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Çok değerli dostum ve ağabeyim Prof.Dr. Gürol Ergin'i kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Ziraat Yüksek Mühendisi olarak tarıma ve bilime, 22.ve 23.dönem Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekili olarak Ülkesine ve Muğla'mıza büyük hizmetleri ile her zaman hatırlayacağımız, iyi bir dost, Atatürk'ün yolunda milleti ve partisi için mesai harcayan Prof.Dr. Gürol Ergin hocamıza Allah'tan rahmet tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Siyasi hayatımda çok önemli bir yeri olan Cumhuriyet Halk Partisinden 2 dönem Muğla Milletvekiliği yapmış, köylülerimizin gönlünde taht kurmuş çok değerli ağabeyim, büyüğüm, Prof. Dr. Gürol Ergin'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Atatürkçü, çağdaş, ülkesine ve Muğla'mıza yapmış olduğu hizmetleri ile her zaman hatırlayacağımız Prof.Dr. Ergin'e Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ “Değerli büyüğüm 22 ve 23. Dönem Muğla Milletvekilimiz Prof.Dr.Gürol Ergin'i kaybettik. Çalışkanlığı ve üretkenliği Atatürk ve Cumhuriyete olan bağlılığı ile örnek bir insan başarılı bir bilim adamıydı. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir “22. ve 23. Dönem Muğla Milletvekilimiz, Atatürk ve Türkiye sevdalısı hocamız Prof. Dr. Gürol Ergin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hocamıza Tanrı'dan rahmet, ailesine, sevenlerine, Muğlamıza ve ülkemize başsağlığı diliyorum” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan “Değerli hocamız Gürol ERGİN'i kaybettik. 22. ve 23. Dönem Muğla Milletvekilliği yapan Prof. Dr. Gürol ERGİN, Muğla'ya ve partimiz CHP'ye büyük hizmetler yaptı. Her seçim çalışmasında yanımızda olan sevgili hocamızı asla unutmayacağız. Gürol Hocamıza Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere bütün sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Bu haber toplam 835 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.