CHP`Lİ VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI

CHP`Lİ VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI
26. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinin ardından meclise girmeye hak kazanan Cumhuriyet Halk Partili Muğla milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan...

26. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinin ardından meclise girmeye hak kazanan Cumhuriyet Halk Partili Muğla milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir’in mazbatalarını Muğla Adliyesinde düzenlenen törenle aldı. Düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve partililer katıldı. 

Törende konuşan Muğla İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul, “Muğla demokrasinin tüm kurum ve kuruluşlarının aksamadan yürüdüğü nadir illerden birisidir. Yedi yıldır buradayım kiminde ilçe seçim kurulu başkanı olarak, kiminde il seçim kurulu başkanı olarak yaptım. Hiçbir problemle karşılaşmadık. İnşallah sonuçlar vatana millete hayırlı olur” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ise, “Muğla 3. kezdir bu mazbatayı alma hakkı verdiler. Katkısı olan herkese Muğla halkına, Yörüklere, Beşkazalılara, Bodrumlulara teşekkür ediyorum. İnşallah bölgemiz için ülkemiz için hayırlı olur.

Mazbatasını almasının ardından konuşan Akın Üstündağ ise, “İlk dönem biraz kısa sürdü ikinci dönemin daha uzun sürmesini diliyorum. Ayrıca seçimin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Son olarak mazbatasını alan Ömer Süha Aldan ise, “Ben öncelikle Muğla'da ki bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Büyük bir demokrasi nezaket içerisinde secim gerçekleşti. Halkımız CHP'ye muhalefet etme görevini verdi bu görevi layıkı ile yerine getireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.