Çiçek Şehit Aileleri İle İftarda

Çiçek Şehit Aileleri İle İftarda
Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Askeri Gazino’da şehit aileleri, gaziler ve yakınları için düzenlenen...

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Askeri Gazino’da şehit aileleri, gaziler ve yakınları için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik tarafından karşılanan Vali Çiçek’e Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve il protokolü eşlik etti.

Yaptığı konuşmada milletimiz için kutsal olan asker ocağında şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Çiçek, “Biz her zaman farklı yerlerde sizlerle buluşuyoruz. Muğla’da şehitlerimizin bize bıraktığı bu vatanı, bayağı, birliği, dirliği özellikle de cumhuriyetimizin değerlerini koruyarak şehitlerimize karşı görevimizi yerine getiriyoruz. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bu emaneti en iyi şekilde korumak bizim en önemli görevimiz. Sizler bizim her zaman gönlümüzdesiniz. Sizin üzüntünüz bizim üzüntümüz, sevinciniz bizim sevincimizdir. Muğlalı vatandaşlarımız yardımsever olduğu, paylaşmayı, hoşgörüyü bildiği; devletini, bayrağını, milletini sevdiği için ramazanı iyi geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki ramazan aylarında asker ocağında bir ve beraber olmayı umut ettiğini söyleyen İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ise, şehitleri rahmetle andı.

Konuşmaların ardından önümüzdeki günlerde Muğla’daki görevlerini tamamlayacak İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ile Garnizon Komutan Yardımcısı Nejdet Koparan’a Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından verildi.

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.