Cinayeti işledi kalp krizinden öldü

Cinayeti işledi kalp krizinden öldü
Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde Remzi Kırmızı(60) av tüfeği ile 55 yaşındaki Tahsin Kundakçı’yı öldürdü.  Remzi Kırmızı...

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde Remzi Kırmızı(60) av tüfeği ile 55 yaşındaki Tahsin Kundakçı’yı öldürdü.  Remzi Kırmızı cinayeti işledikten sonra evine gidip saklandı. Jandarma ekipleri Remzi Kırmızı’nın evine geldiğinde ise Kırmızı’yı bir koltuğun üzerinde ölü olarak buldu. Remzi Kırmızı’nın kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Bu arada Remzi Kırmızı’nın çocuklarına işkence ettiği gerekçesiyle devlet tarafından korumaya alındığı öğrenildi.

Av tüfeği ile öldürdü

Ortaca’nın Dalyan beldesinde cinayet işleyen bir kişi cinayetin ardından kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Tahsin Kundakçı eşini rahatsızlanan kayınvalidesinin yanına götürdü. Gece saat 23.00 sıralarında evine geri döndü. Eve gireceği sırada bahçedeki ağaçlarının arasında birisini gördü. Ağaçların arasında bekleyen kişinin Remzi Kırmızı olduğu gördü. İki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sonunda Remzi Kırmızı yanında getirdiği av tüfeğini ateşledi. Tahsin Kundakçı karnından aldığı saçma yaraları sonucunda olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cinayetten sonra evine saklandı

Silah senin ardından Tahsin Kundakçı’nın komşuları Remzi Kırmızı’yı kaçarken gördü ve olayı jandarmaya bildirdi. Remzi Kırmızı cinayetin ardından evine saklandı. Jandarma ekipleri Remzi Kırmızı’nın evine geldi. Jandarma ekipleri Kırmızı’nın teslim olmasını istedi. Ancak içeriden ses gelmedi. Jandarma ekipleri evin penceresinden baktığında Remzi kırmızı’yı bir koltuğun üzerinde hareketsiz şekilde oturduğunu gördü. Jandarma evin kapısını kırarak içeri girdi. Remzi Kırmızı’nın cansız bedenini koltuğun üzerinde buldu. Cinayette kullanılan av tüfeği ise Remzi Kırmızı’nın hemen yanındaydı.

Çocuklarına işkence yapmış

Bu arada Remzi Kırmızı’nın iki evlilik yaptığı ortaya çıktı. İlk eşiyle şiddetli geçimsiz yüzünden boşanmış. Daha sonra tekrar evlenmiş. Ancak ikinci eşine şiddet uyguladığı için ikinci eşi de onu terk etmiş. Bu arada Remzi Kırmızı’nın çocuklarına işkence yaptığı gerekçesiyle devlet tarafından koruma altına alındığı öğrenildi.

Bu haber toplam 466 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.