CNN Türk Genel Müdürü’nün ilk Cemiyeti MGC Oldu

CNN Türk Genel Müdürü’nün ilk Cemiyeti MGC Oldu
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği panel ve medya başarı ödüllerine katılmak üzere Muğla’ya gelen CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş’a,...

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği panel ve medya başarı ödüllerine katılmak üzere Muğla’ya gelen CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş’a, cemiyet binasını ziyareti sırasında üyelik rozeti takıldı. Aktaş, hiçbir cemiyete üye olmadığını belirterek, ilk rozetinin bu olduğunu söyledi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği “15 Temmuz Darbesi ve Medya” konulu panel ve MGC’nin “2016 Medya Başarı Ödülleri” gecesine katılmak üzere Muğla’ya gelen CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, beraberinde CNN Türk Haber Müdürü Ali Güven ile birlikte MGC’nin hizmet binasını ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, MGC Başkanı Süleyman Akbulut ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında, Akbulut tarafından CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş’a, Karaca tarafından ise CNN Türk Haber Müdürü Ali Güven’e üyelik rozeti takıldı. Rozet töreninin ardından konuşan Aktaş, hiçbir gazetecilik cemiyetine üye olmadığını belirterek, ilk üyeliğinin fahri de olsa MGC olduğunu dile getirdi.

Öte yandan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, MGC Başkanı Süleyman Akbulut ile yönetim kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.