Çocukların Yüzünü Güldürüyor

Çocukların Yüzünü Güldürüyor
Menteşe Belediyesi’nin sosyal projeler kapsamında başlattığı “Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar” projesinde 500 çocuk sinema, gezi ve çeşitli aktiviteler...

Menteşe Belediyesi’nin sosyal projeler kapsamında başlattığı “Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar” projesinde 500 çocuk sinema, gezi ve çeşitli aktiviteler ile 15 gün boyunca Menteşe’de eğlenceli vakit geçirdiler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, projenin amacına ulaştığını belirterek, “Geçtiğimiz yıl başlattığımız “Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar” projemiz çocuklarımızın katılımı ile hayat buldu. Hedefine ulaşan projemizi, ailelerden gelen talep ve istek doğrultusunda, artık geleneksel hale getirdik. Bu yılda 8 -13 yaş arası çocuklarımızı sinema, gezi ve çeşitli aktiviteler ile 15 gün boyunca Menteşe’de eğlenerek, güzel vakit geçirmelerini sağladık. Tamamen ücretsiz yapılan bu etkinliğimize Kırsaldan 32, ilçe merkezimizden 8 olmak üzere toplamda, 40 mahallemizden 500 çocuğumuzu ağırladık. Çocuklarımıza yönelik bu tür sosyal projelerimize yenilerini de ekleyip, devam ettireceğiz” dedi.

Proje kapsamında 500 çocuk, Menteşe Belediyesinin ikram ettiği sandviç, patlamış mısır ve içecekler eşliğinde Ters- Yüz adlı 3D animasyon filmini izlediler. 2 hafta süren etkinlik kapsamında çocuklar ayrıca, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya gelerek belediye binasını gezdiler.

Bu haber toplam 478 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.