Olay, Bostancı-Küçükyalı istasyonları arasında seyir halindeki Marmaray treninde meydana geldi. İddiaya göre D.E., tren kapısında duran bir kadından geçiş izni isteyince tartışma çıktı. D.E., “Çocuklarımla dar bir kapıdan geçmeye çalışıyordum. Kadına, ‘Lütfen geçebilir miyiz? Burada durmanızın bir anlamı yok’ dedim. Belki ses tonum sert geldi ama kötü bir niyetim yoktu. Sadece çocuklarımı geçirmeye çalışıyordum” dedi.

Tartışmanın ardından başka bir yolcunun araya girdiğini belirten D.E., “Kadının moralinin bozulduğunu gören bir adam bana ‘Kıza neden yüksek sesle konuştun?’ diye çıkıştı. Ben de çocuklarımın yanında kavga etmek istemediğimi, isterse Süreyya Plajı’nda ineceğimi söyledim. Eşim orada bizi bekliyordu” ifadelerini kullandı.

Filenin Sultanları İstanbul’da Fırtına Gibi Esti: Hande Baladın Parladı, Türkiye Dominik’i Süpürdü
Filenin Sultanları İstanbul’da Fırtına Gibi Esti: Hande Baladın Parladı, Türkiye Dominik’i Süpürdü
İçeriği Görüntüle

Ancak olay büyüdü. D.E., “Kadının arkasındaki başka bir kadın da olaya dahil oldu. O esnada mavi tişörtlü bir adam bağırmaya başladı. Tartıştığım adam da geri dönüp geldi. Ben mavi tişörtlü adamla konuşurken, beni arkadan ittiler. O sırada çocuklarımı tutuyordum” diyerek yaşadığı dehşeti aktardı.

Saldırı sonucu burnunda kırıklar oluşan D.E., en çok çocuklarını düşündüğünü söyledi. “Çocuklar çok şükür şu an iyiler. Sosyal hizmet uzmanları geldiler, çocuklarla görüştüler. Durumları şimdilik iyi görünüyor, unutmaya çalışıyorlar” dedi.

Olay güvenlik kameralarına da yansırken, saldırıya ilişkin adli süreç başlatıldı.

Kaynak: İHA