Çorbacıda Cinayet

Çorbacıda Cinayet
Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir düğünde Ufuk Kaba (28)ile Murat E.T(27) arasında tartışma çıktı. Her iki genç sabah saat 05.00 sıralarında bir çorbacı...

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir düğünde Ufuk Kaba (28)ile Murat E.T(27) arasında tartışma çıktı. Her iki genç sabah saat 05.00 sıralarında bir çorbacı da tekrar karşılaştı. Murat E.T yanında getirdiği otomatik av tüfeği ile Ufuk Kaba’yı göğsünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Ufuk Kaba yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Murat E.T ise olay yerinden kaçtı.

Düğünde Tartıştılar

Ufuk Kaba ile Murat E.T arasında düğünde tartışma yaşandı. Düğünde ki vatandaşlar her iki gencin arasına girerek tartışmaya son verdi. Düğünden sonra Ufuk Kaba sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Dalaman’da Atatürk Caddesinde bunun bir çorbacıya gitti. Ufuk Kaba’nın hemen arkasından Murat E.T elinde otomatik av tüfeği ile çorbacıdan içeriye girdi. İkili arasında ki tartışma kavgaya dönüştü. Murat E.T yanında getirdiği otomatik av tüfeği ile Ufuk Kaba’ya ateş etti. Göğsünden yaralanan Ufuk Kaba olay yerine çağrılan ambulans ile Dalaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kaba yaşamını yitirdi. Kaba’nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ufuk Kaba’nın bir yıllık evli ve eşinin 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Zanlı Olay Yerinden Kaçtı

Çorbacıda av tüfeği ile Ufuk Kaba’yı öldüren Murat E.T ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri Murat E.T’nin yakalanması için çalışmalara başladı. Öte yandan Murat E.T’nin sosyal paylaşım sitesinde otomatik av tüfeği ile çekilmiş fotoğrafları dikkat çekti.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 1082 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.